Geen categorie

Het leven van een stagiaire bij de ambassade

7 mei 2016
Je moet je inloggen om de content van deze pagina te kunnen zien

Only registered users can comment.

  1. Vind het super fijn om te lezen, dat je het naar je zin hebt! Ik vind het altijd wel leuk om jouw blogstukken te lezen. Je omschrijft alles zo puur net of ik me daar ook bevind en alles met je mee maak haha. Zoals mijn moeder altijd zegt ze ruiken dat jullie van elgariezj/Europa zijn. En als ik Arabisch begin te praten al helemaal drama maar toch is Marokko ook mijn land. Het studentenleventje is indd heel wat anders, dit is nu next level. Je moet je draai er goed in vinden dan komt het helemaal goed. Hoop inshaAllah ook dat je een leuke vacature vind voor na je stage. Ben heel erg benieuwd naar hoe je de ramadan daar zult ervaren.

  2. Ik ben ook een die hard fan Marokko, had ik de middelen om een gelijkwaardig leven op te bouwen daar met mijn gezin. Zou ik geen seconde langer blijven hier in Belgiƫ.

Geef een reactie