Biografie

Je moet je inloggen om de content van deze pagina te kunnen zien

Only registered users can comment.

 1. Na dit gelezen te hebben ben ik zo blij dat ik op Marokko.nl jou verhaal ben gaan lezen en dat wij ‘de lezers’ je hebben gemotiveerd om verder te gaan maar aan het einde van de dag doe je het allemaal zelf ik zou trots op jezelf zijn schat Masha’Allah meer heb ik niet te zeggen behalve; Blijf in jezelf geloven en je komt er! ??

 2. Ik ben begonnen met je verhalen lezen op wattpad. En om eerlijk te zijn ben ik best wel kritisch wat betreft boeken lezen. Ik wil het liefst een boek lezen waar ik gelijk een wauw effect heb. Een boek die ik maar al te graag uit wil lezen. Ookal is het twee of drie uur ’s nachts. En jouw verhalen zijn er een van deze boeken die mij helemaal meesleuren. Soubhana Allaah ik heb gewoon het gevoel dat ik in Syrië was of dat ik in de woonkamer van Eliana ben. Daarom wil ik tegen je zeggen blijf vooral doorgaan want je doet het echt goed Allahoema bareek! ♥ 

 3. WAUW hoe verder ik in je tekst kwam des te meer de glimlach op mijn gezicht werd! Ik ben ook super blij voor jou dat je na al die tijd toch een stage hebt gevonden in RABAT en je de kans ook grijpt!!!!! We hebben destijds in 2014 heen en weer zitten mailen en toen vertelde je dat je opzoek was naar een stageplek in Rabat. En ik vertelde op mijn beurt dat ik vrijwilligers werk ging toen aan de andere kant van de wereld( weet niet of je het nog weet) Maar ik ben het zeker niet vergeten haha! Inmiddels ben ik toch begonnen aan mijn studie geneeskunde. Zeer pittig maar toch sta ik er nog!
  Super leuk om te lezen hoe je alles hebt ervaren en wat je ontwikkelingen zijn geweest! En natuurlijk hoe je in het leven staat.

  Believe me lieve schat jij hebt TALENT!
  Jouw verhalen, zins opbouw, verhalenlijn en spelling het is er gewoon! Daarom geniet ik er ook zo van en daarom zal jij ook altijd mijn nummer 1 schrijfster blijven! Super trots op jou en natuurlijk mag jij dat ook op jezelf zijn! Laat niemand je wijs maken dat het niet zo is!

  Liefs Siham (xx_siham_xx)

  1. Hoi schat, jaaa dat herinner ik me nog. Ik had zoveel plannen en dromen haha en ik kan gwn niet geloven dat ze nu wel allemaal uitkomen sub’hanAllah. Ooh wat leuk en geneeskunde, Allahoema barik, echt knap van je! Hoe zit het met dat vrijwilligerswerk? 😀 Ik heb me beperkt to vrijwilligerswerk hier in Be, jammer genoeg :D. Thanks schat xxxx

   1. Het dromen en plannen maakt ons toch wel tot de persoon die we de dag van vandaag zijn! En als die dromen ook nog eens uitkomen is dat alleen maar TOP TOP hmdl! Vrijwilligerswerk doe ik nog steeds alhamdoulilah. Alleen jammer genoeg niet de plek waar ik graag heen wilde maar Ghair InshaAllah.( Jordanië/Palestina)
    Vorig jaar van de zomer in Lesbos(Griekenland) geweest, weer een ervaring rijker. En ook zoveel mogelijk hierso in NL. Ook goed van je, we helpen daar waar we kunnen of het nou in BE is of ergens anders.
    Wanneer ben je van plan om je definitief te vestigen in Rabat, of ben je daar al?
    Ik moet nog aan je nieuwe verhaal beginnen haha! Ben er echt benieuwd naar maar komt vast helemaal goed!:D Xx

    1. Ja echt hmdl dat alles uitkomt en gaat zoals je wil. Wat voor vrijwilligerswerk doe je? Oohh wat geweldig dat je naar Lesbos bent geweest! Hoe traumatiserend was dat niet? Ik wil zo graag met iemand zulke ervaringen uitwisselen. Ik heb een dag een project samengesteld om de Syrische vluchtelingen die hier aankwamen in het park in Brussel te gaan helpen en ik was gwn al niet goed toen ik al die tentjes zag :s :s, laat staan als je daar in Lesbos bent geweest. Dat maakt toch van jou een sterke persoon.

     Ik vertrek donderdag in sha Allah, eerst wat rondtrekken en 15 april begint mijn stage definitief

     1. Laat me het maar zo zeggen dat het best confronterend was om het van zo dichtbij te zien! Het was gewoon realiteit, hoe ze daar aan komen, blik in hun ogen, de emoties die het allemaal met zich meebrengt zal ik echt maar ook echt nooit van mijn leven vergeten! Ik werd gewoon met mijn neus op de feiten gedrukt. Je probeert zoveel mogelijk voor ze te doen al is het maar een schouderklopje of een knuffel die je ze geeft, de waardering daarvoor Woow. De gedachte alleen al dat wanneer ik terug naar NL zou gaan dat ik een huis heb, een warme bed en familie die mij opwacht. Ik denk vaak aan de mensen die ik daar heb ontmoet; waar zijn ze nu? hebben ze het gehaald? In wat voor omstandigheden zitten zij nu? Wat voelen zij?
      Heb wel gemerkt dat het mijn leven op bepaalde fronten wel heeft aangepast.
      Voor mij is dit zeker voor herhalingvatbaar ondanks de omstandigheden.

      InshaAllah Super spannend! Geniet van je rondreis en veel succes met je eerste dag stage!

 4. Wauw, dit inspireert mij echt. Ik zit nou op een punt in mijn leven dat ik denk is dit het nou? Na dit stukje van jou gelezen te hebben besef ik dat iedereen alles in eigen hand heeft. Bedankt dat je mij onbewust gemotiveerd hebt om het heft in eigen handen te nemen.
  Ga zo door met schrijven, je kunt echt prachtig schrijven ?

 5. Je verhaal motiveert me. Zo mooi om te lezen! Je hebt een zeer goede talent wat betreft het schrijven. Ik heb je bare your soul series al zo vaak over en over gelezen. Prachtig! Zo mooi realistisch geschreven. Kan er niet genoeg van krijgen.

  Zeker nu je verhaal schrijft over Adain de advocaat en Eliana de rechten student. Ik kan me zo erg vinden in het verhaal, omdat ik zelf ook rechten studeer en op een advocatenkantoor werk. Heerlijk, I cant get enough of it. Blijf zo doorgaan met prachtige verhalen schrijven, want talent heb je zeker!❤️

 6. Wauw, echt inspirerend Hoessnia. Je kan echt goed schrijven Allahumabarek! Ik herinner mij nog de verhaaltjes van in het middelbaar van Blue 😉 haha …
  Je bent echt ver gevorderd en wat een talent.
  Ik ben net begonnen met Bare your soul en ben echt benieuwd over het verloop van het verhaal. Ik wacht ook op je avontuur verhaaltjes in Marokko ;-). Maak er het beste van en geniet ervan. Proud of you 😀

 7. Wauw! Je bent zo veel meer geworden voor mij dan alleen een schrijfster, je bent een inspiratie! Op momenten dat ik me een beetje depri voel moet ik je blogje lezen, en dan heb ik er weer helemaal zin in!

  Keep up the good work!

Geef een reactie