Registratie

Beste lezer,

Via deze weg probeer ik even duidelijk te maken hoe het registratieproces op mijn site werkt.

1. Registreer met een mailadres en een gebruikersnaam

2. Wacht totdat je een persoonlijke mail krijgt van mij met een wachtwoord en waarin staat dat je geaccepteerd bent

!!! Let op, gezien ik niet 24/24u achter mijn pc zit, kan het even duren voordat je een bevestigingsmailtje krijgt (soms tot een week later). Het is dus voldoende om je 1x te registreren, ook is het niet nodig om 20X te klikken op ‘password vergeten’, daar vul je enkel onnodig mijn mailbox mee. 

Neem volgende vragen en antwoorden goed door alvorens je me een mailtje stuurt. Ook vraag ik uitdrukkelijk om me niet aan te spreken op FB, Instagram, Wattpad, etc over inlogproblemen. Dit kan gewoon via mail 7usniyaswriting@gmail.com waarbij je ook duidelijk je registratiegegevens vermeld, REGISTRATIEGEGEVENS (= gebruikersnaam + emailadres).

Enkele FAQ op een rijtje:

1. Ik heb me geregistreerd, maar ik heb nog geen bevestigingsmail gekregen. Wat nu?

Zoals eerder vermeld moet ik je dus handmatig toevoegen. Gezien ik niet altijd online ben, kan dit lang duren (week, 2 weken, etc) voordat je van mij een bevestigingsmailtje krijgt. 

Verder raad ik je aan om je e-mailadres na te kijken voordat je je registreert. Je weet niet hoeveel foutieve e-mailadressen ik binnen krijg. (bv: .con ipv com, of ergens een punt of een streep te veel).

Ook is 1x registreren voldoende. Velen proberen het met een ander e-mailadres, dat is niet nodig.

Als laatste vraag ik om aub je gegevens ook ergens op te schrijven zodat je niet voortdurend nieuwe accounts moet aanmaken.

2. Ik kan me niet inloggen. Wat doe ik verkeerd?

Allereerst moet je nagaan of je de juiste gebruikersnaam hebt ingetypt (hoofdlettergevoelig!) en het juiste password.

Kijk ook of je je ingelogd hebt met je gebruikersnaam en niet je mailadres. De meeste problemen worden op deze manier al opgelost. Indien het toch niet lukt, mag je me een mailtje sturen MET REGISTRATIEGEGEVENS (= gebruikersnaam + email). Gelieve me hierover niet via andere kanalen aan te spreken, dat wordt te chaotisch.

3. Ik ben mijn password/inlog vergeten en heb een nieuwe aangevraagd, maar heb nog steeds geen mail gekregen. Wat nu?

De functie een nieuw password aanvragen werkt niet in WordPress. Je zal dus een nieuw account moeten maken. Ik vraag daarom uitdrukkelijk om je wachtwoord niet te wijzigen, want het is niet mogelijk om een nieuw aan te vragen. Ben je je inlog gegevens kwijt, jammer, maar je zal dan ook opnieuw en account moeten aanmaken.


Klik hier om je te registeren

Geef een reactie