Geen categorie

Roadtrip (Part II)

17 april 2016
Je moet je inloggen om de content van deze pagina te kunnen zien

Only registered users can comment.

  1. Mooi! Ik kom zelf uit Ouarzazate. Vaak bezoeken wij eerst nog Marrakech voordat we naar ‘huis’ (in Ouarzazate) gaan. Ik haat het. Ik wil meteen de moderne wereld achter mij laten om te genieten van de natuur en rust in ons dorpje. Geloof me, ik snap je gevoel dus volkomen!
   Nu ik je foto’s zie en schriften lees krijg ik weer volledig heimwee! Uit welk stadje kom jij eigenlijk? Ben wel benieuwd eigenlijk.
   Ik heb nog een vraag… Weet jij hoe ik hetzelfde thema als jij kan instellen voor mijn blog? Ik moet er een maken voor een schoolopdracht. Deze lijkt mij het meest geschikte!
   Have fun in Marokko! X

     1. Wel, dat is een heel proces, heb er een maand aan gezeten met behulp van YouTube clipjes dus ik kan niet echt uitleggen hoe en wat. Ik heb thema sugar & spice gebruikt en dan Gwn kleuren en layout bewerkt. Als ik jou was, zou ik WordPress.com gebruiken ipv WordPress.net (even googlen) want ik gebruik hier een Host voor en dat is ook nog eens betalend. Bij WordPress.com heb je al leuke standaard thema’s en layout en is makkelijker en simpeler om mee te werken

 1. Prachtig en het prachtigste is dat je ouders en zussen erbij waren . Een vakantie om nooit te vergeeft dus.. Marrakech vind ik ook niks eerlijk gezegd ben er geweest. Aan je foto,s tezien heb je prachtige plaasten bezocht. InchAllah volgt er en volgende keer. Xxx

  1. Hihi was extra leuk met familie natuurlijk. Ja, geef mij maar Ouarzazate of Ait Ben Haddou ipv Marrakesh :/ Kan ik tenminste genieten van de natuur en prachtige architectuur

 2. Ik ben vorige vakantie ook naar Marrakesh geweest en dat heeft mij ook teleurgesteld.
  Ik had zoveel verwacht van de stad maar helaas vond ik er speciaals aan.
  We wilden graag Al Mamounia hotel bezoeken (enkel binnenplein bezichtigen) maar daar mochten we niet binnen van een vrouw omdat mijn man een short aanhad en dat was tegen hun kledingvoorschriften.
  Zeer onvriendelijke mensen jammer genoeg.

Geef een reactie