Unattainable (#1)

Je moet je inloggen om de content van deze pagina te kunnen zien

Only registered users can comment.

 1. Hi!

  Ik volg je verhaal als sinds wattpad haha, ben blij dat je nu een eigen website hebt. Ik heb een paar weken geleden deel 1 van het verhaal gelezen en ben ontzettend benieuwd naar meer.

  Je verhaal is goed geschreven, het is vlot en makkelijk te lezen en je wordt al snel meegezogen in het verhaal. Na het lezen van Gebroken Ziel had ik ook niks anders van jou verwacht. Top schrijfster!

  Ik wist wel dat Aidan een geheime agenda had maar nooit verwacht dat hij haar vader zou kennen. Weet totaal niet hoe het verder zal gaan, maar kan niet wachten om de rest te lezen!

  Trouwens, je hebt er goed aan gedaan om voor een kleine publiek te schrijven. Ik volg ook een andere schrijfster die wekelijks een vervolg post en ik moet zeggen dat het goed werkt. Door de feedback van de schrijfsters te lezen kan je alleen maar beter worden. Ik heb ook begrepen dat je verhaal eigenlijk al af is? Maar dat je een nieuwe lezersgroep hebt? Ik zou mij graag daarvoor willen aanmelden maar ik zal daarvoor een mail sturen.

  Nogmaals, top geschreven, doe zo voort! 😀

 2. Ik ben ooit aan dit verhaal begonnen, maar door omstandigheden was ik ermee gestopt en ben ik het helemaal vergeten. Sindskort kwam ik toevallig weer op je website en heb ik de afgelopen dagen het gehele verhaal gelezen. Ik heb er maar 1 woord voor, geweldig! Geweldig hoe je de spanning continu van de lezer blijft opwekken maar ook de emoties die je bij de lezer opwekt. Nieuwsgierigheid is wat nu je erg hebt opgewekt. Er gaan allerlei vragen door me heen. Waarom heeft Aiden haar dit aangedaan? Wat heeft haar vader te zoeken na al die jaren van ellende en drama? Wat is de rol van James? En nog 1000 andere vragen. Ga zo door.

 3. Hey 7usniya,
  Wat is dit toch lang geleden voor mij. Helaas heb ik je niet meer kunnen volgens en heb bewust voor een tijdje afstand moeten nemen. Moeder zijn is mijn best pittig bevallen🙈
  Na inmiddels twee kinderen rijker heb ik eindelijk de tijd weer kunnen vinden om wat tijd voor mezelf te maken. En ja ik wilde gelijk weer jou verhaal lezen🥰

  Je boek heb ik inmiddels uitgelezen en wat ben je toch een prachtige schrijfster. Dat je ooit een boek ging schrijven wist ik al maar dat het een van mijn favirieten zou worden😍

  Nu even rustig aan ontspannen met je prachtige verhaal hier lezen. En die is ook heerlijk meeslepend.

  Dankjewel voor dat stukje rust en plezier dat je mij bbezorgd met jou geweldige verhalen🙏

  Veel liefs
  Gamze

Geef een reactie